Hofstadter építöanyag
 
Menü
Kezdőlap
Gerenda
Palló
Deszka
Tetőléc
Stafni
 
Építőanyagok
Beton
Betonacél
Cserép
Hőszigetelés
Gipszkarton
 
Hofstädter tüzép
H-2085 Pilisvörösvár, Budai út 18.

Tel.: +36-26 /332-647
Fax: +36-26 / 333-976
E-mail: info@htuzep.hu

Faanyag partnereink

partnerekA faanyag gyártás és felhasználás területén számos olyan céget találhat az interneten, amelyek érdekesek és fontosak lehetnek az Ön számára. Ezen az oldalon olyan weboldalakat találhat amelyeket szívesen ajánlunk Önöknek, reméljük hasznos plusz információt tudunk nyűjtani ebben a témakörben látogatóinknak.


Fa emelő toló ajtók

Fa erkélyajtó: www.hofstadter.hu/ablak-ajto/emelo-tolo_ajto

Nagyméretű teraszokhoz, kertkapcsolatos nappalikhoz ajánljuk a Hofstadter speciális emelő toló erkélyajtókat. Ezen típusű erkélyajtók toldott vagy toldásmentes kivitelben egyaránt készülhetnek, időjárás ellen védő vízvetőkkel ellátott típusok. A maximálisan elérhető szárnyszélesség 3,3 méter. Könnyen és biztonságos működtethetők. Nyílászáró kereskedéseinkben természetesen számos fából készült termékünket megvásárolhatja: fa ablakok, fa bejárati ajtók.

Asztalos mester

Asztalos: www.asztalos.co.hu

Egy asztalos mesterre sok esetben szükség van, ha fából készült bútorra van szükség. Hiszen nem biztos hogy találunk olyan bútort, ami illeszkedik a stílusunkhoz, vagy az épület belső teréhez. Ilyenkor "egy jó asztalos aranyat ér" mondás mindenképpen igaznak bizonyul. Tekintsék meg a Kmint Kft. referenciáit.

Furnér fa beltéri ajtók

Furnér ajtók: belteri-ajtok.info

A beltéri ajtók egy különleges szegmense a furnér borítású ajtó, mivel az ajtólap valódi fával van borítva, felületét különböző fafajtákból gondosan kiválasztott furnérok adják. Igy az ajtó felülete sima és, díszítőelemektől mentes.

A Hofstadter Tüzépről történő faanyag megrendeléshez hivja a +36-26 /332-647 telefonszámot, vagy küldjön emailt az info@htuzep.hu címre.